2016 augusztusában megakadt a szemem egy facebook hirdetésen, hogy édesanyák készítenek meglepetés dobozt édesanyáknak. Rákattintottam, majd szembejött velem két szuperanyu Kata és Dia, akik megálmodták ezeket a dobozkákat és minden évszakban kreatívabbnál kreatívabb dolgokkal pakolják tele babák és anyukák nagy örömére. Meg is rendeltem az első Mommy Mia boxunkat, amiben volt egy szórólap (is) egy bizonyos Szabin a mami 2. mamatáborról. Osztottunk szoroztunk apával és úgy döntöttünk miért ne vennénk részt mi is, így október 9-11-ig a Bambara Hotel vendégszeretetét élvezhettük sok-sok babás családdal együtt. 

 

Október kilencedik napja vasárnapra és Glamour napokra esett, így időben indultunk vas megyei kis otthonunkból. Megegyeztünk apával, ha már ez a pár nap rólunk(/rólam) szól kicsit megállnék vásárolni. Úgy időzítettük az indulást, hogy K. délelőtti alvása az autóban legyen esedékes, majd Budapesten megálltunk, megebédeltünk, vásároltunk és indultunk tovább Felsőtárkányba. Ezzel a megállóval K. az út második felét is végigaludta, így kiegyensúlyozottan és kipihenten érkeztünk meg, pont a tábornyitóra toppantunk be a hotel ajtaján. Itt megkaptuk a programfüzetet, majd elfoglaltuk a szobánkat. A szoba igényesen kialakított és jól felszerelt volt, K.-nak külön kisággyal - amit természetesen most sem használt, kényelmesebb volt neki köztünk aludni -, fürdetőkáddal és az ágyon ott várt minket életünk 3. Mommy Mia boxa is. 

bambara hotel hotelteszt szabinamami mommymia baba babamama utazásgyerekkel gyerekbarát bambarahotelbambara hotel hotelteszt szabinamami mommymia baba babamama utazásgyerekkel gyerekbarát bambarahotel

Miután kipakoltunk a wellnes részleg felé vettük az irányt, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást. Első este én, második este pedig apa ment be a sörös szaunaszeánszra, ez minden bizonnyal neki tetszett jobban. :) K. a gyermekpancsolót és a többi medencét is kipróbálta, a sodrófolyosó különösen tetszett neki. Miután úszóhártyák kezdtek nőni az ujjaink között visszamentünk a szobába, zuhanyoztunk, felöltöztünk és indultunk vacsorázni. K. végig aludt a babakocsiban és ezt a tevékenységét folytatta a szobában is. 

Másnap kezdődtek a Mamatábor programjai. Délelőtt scrapbook workshopon lehetett részt venni, amit sajnos ki kellett hagynom. Apának dolga volt Egerben, így Kristóffal kettesben voltunk a szobában és sétáltunk a szállodában, de a többi édesanya szerint nagyon jó és érdekes volt. Délután Nyaka Edina Dóra a Dorothy's Fashionland oldal bloggere,  stylist és stílustanácsadó segített nekünk megtalálni, hogy milyen évszaktípusba tartozunk, ezáltal milyen színek állnak jól és beszélgettünk divatról, anyaságról, valamint, hogy hogyan tudunk stílusosak és csinosak lenni gyerkőc mellett is. Ő maga is édesanya, a kislánya Lénus már most egy igazi stílusikon, érdemes követni őket és inspirálódni (https://www.facebook.com/dorothyfashionland/?fref=ts). A nap folyamán lehetett jelentkezni családi fotózásra, melyet Virág a VirgArt fotósa készített el, igazi "bambarás, őszies" stílusban. Szuper képek születtek, Virág profi a szakmájában, ismeri a gyerkőcfotózás csínját-bínját és nagyon kedves.

bambara hotel hotelteszt szabinamami mommymia baba babamama utazásgyerekkel gyerekbarát bambarahotel

A programok után ismét a wellnessrészleget látogattuk meg, majd következett a vacsora. K. most ébren volt, így egyértelműen Ő is velünk evett. Mint egy előző bejegyzésben említettem követjük a blw hozzátáplálás egyes pontjait, ami néha (mindig) kosszal jár körülöttünk, ez most sem volt másképp. Ezt előre jeleztük a személyzetnek, akik nem kis meglepetésünkre tudták mivel állnak szemben, annyit kértek, hogy a gyerekeknek kihelyezett műanyag tányérakat, evőeszközöket használjuk. Az etetőszék szuper volt és illeszkedett az asztal magasságához - rengeteg helyen magasabb vagy épp alacsonyabb mint kellene - ráadásul még előkét is tudtunk volna használni ha nincs nálunk saját. Változatos ételekből tudtunk választani, a desszertasztal pedig maga volt a Mennyország. 

A hotelről, a személyzetről, a mamatábor szervezéséről csak és kizárólag jót tudok írni, szuperül éreztük magunkat. A szálloda abszolút gyerekbarát, tápszermelegítő, babakád és még egy pici plüss ajándék is várt minket a szobában. Az egyik napon egy kis nátha miatt porszívóra volt szükségünk, még ezt is tudtak adni a recepción. Alig várjuk, hogy ismét visszatérjünk és találkozzunk az ott megismert családokkal. 2017. május 14-én kezdődik a Szabin a mami 3., mi már biztosan ott leszünk! :)

bambara hotel hotelteszt szabinamami mommymia baba babamama utazásgyerekkel gyerekbarát bambarahotel